«Читаємо родиною»: провели чергове засідання клубу

19 травня у відділі абонемента Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу «Читаємо родиною». Учасникам зустрічі було презентовано книжкову виставку «Сім’я: мистецтво жити разом», яку працівники відділу організували до Всеукраїнського дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

Сім’я. Що може бути важливішим для людини? Це той маленький світ, особистісний простір в якому живе, нуртує, плекається все, що робить нас щасливими, те, що впливає на всі наші дії, прагнення, сподівання, досягнення.

Створити щасливу, міцну, гармонійну родину – дійсно мистецтво. А ще – наука. Для тих, хто прагне осягнути її, напрацьовано величезний досвід попередників та фахівців (психологів, філософів, педагогів, лікарів), які працюють над темою. І весь цей скарб зібрано у книгах… Саме про такі видання йшлося у презентації. Бесіда виявилася надзвичайно інформативною, наповненою, щирою.

Уже традиційно учасникам запропонували нові видання художньої літератури, які відділ отримав із моменту попередньої зустрічі.

Дітки із величезним задоволенням займалися улюбленою справою: малювали світ своїх уподобань, захоплень, побажань…