До бібліотеки завітали діти пришкільного табору

3 липня до Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка завітали діти пришкільного табору. Маленькі відвідувачі захопливо подорожували лабіринтами книгосховища. Особливо їх увагу привернули книга-малютка, найбільша та найважча книжки та «газетна кімната», в якій вони погортали газети віку їх батьків, бабусь та дідусів. У відділі абонементу дітлахів захопив не лише куточок сімейного читаннями з яскравими та цікавими книжками, але й стіни, прикрашені картинками-пазлами. Тому вони виявили бажання в літньому таборі скласти свої картинки-пазли і подарувати їх бібліотеці на згадку про себе.

Несподівано музичною вийшла екскурсія у відділі мистецтв, де юна екскурсантка, побачивши фортепіано, відразу порадувала всіх своєю грою.

Розмова з завідувачкою відділу іноземної літератури вийшла емоційно теплою. Діти розповідали звідки вони приїхали, адже серед екскурсантів було не тільки черкащани, а й внутрішньо-переміщені особи.

Сподіваємось, що екскурсія запам’яталась юним відвідувачам, і зовсім скоро вони знову до нас завітають, аби цікаво, весело та з користю провести своє дозвілля.