Дружній візит до Державного архіву Черкаської області

Продовжується тісна співпраця Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка та Державного архіву Черкаської області. 8 лютого працівники відділу краєзнавства та адміністрація бібліотеки з дружнім візитом побували в архіві.

Директор архіву Тетяна Клименко розповіла про історію розвитку архівної справи, новий інформаційний проєкт «Життєпис війни», який у майбутньому стане цінним джерелом для вивчення трагічних подій. Чудовим доповненням до отриманої інформації стали відвідини святая святих будь-якого архіву – сховище, де гості дізналися, як зберігаються архівні справи різних періодів, ознайомилися з унікальними документами та особливими умовами їх зберігання.

Зустріч пройшла цікаво, пізнавально, корисно. Насамкінець заступник директора з наукової роботи Черкаської ОУНБ імені Тараса Шевченка Клавдія Бугаєнко подарувала книгу «Бібліотечна справа на Черкащині», автором якої вона є.

Щиро дякуємо пані Тетяні за організацію екскурсії, щирі емоції та унікальну можливість доторкнутись до сторінок давньої історії.