«Дитинство під крилами захисту» – творча й пізнавальна зустріч у бібліотеці

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка відбувся захід «Дитинство під крилами захисту», який підготували працівники відділів іноземними мовами, абонементу й документів з економічних, технічних та сільськогосподарських наук.

На зустріч завітали вихованці студії художньої творчості «DEREZA» з виставкою власних творчих робіт «Дитячі мрії про Перемогу» та учасники клубу відділу абонементу «Читаємо родиною».

Завдяки наставникам студії Інні Пустовіт та Ірині Курінній, які не лише навчають малюванню, а й вкладають у своїх вихованців душу, присутні мали можливість насолодитися дитячою творчістю та поринути в щасливий світ дитинства. За свої неймовірні роботи учасники були нагороджені призами.

А далі на малечу чекала цікава розважально-пізнавальна програма. Вони з радістю перевірили свої знання з англійської мови, розгадували загадки, грали в настільні й рухливі ігри. А ще дізналися про важливість книги та читання в житті кожної людини, ознайомилися із захопливими дитячими книгами, які були представлені на виставці «Читай, щоб зробити світ кращим». Насамкінець на наших наймолодших користувачів очікував солодкий стіл.

Захід був захопливим і атмосферним та залишив у дітей чудові враження про бібліотеку.