«Крим – це Україна» – перегляд видань

26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь. Саме в цей день у 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся масовий мітинг на підтримку територіальної цілісності України, на захист свободи та демократії кримськотатарського народу. Ця подія стала символом опору окупації, що триває вже десять років.

 

 

Із цієї нагоди працівники відділу документів з гуманітарних та природничих наук Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка підготували перегляд видань «Крим – це Україна». До уваги користувачів представлено книги, які знайомлять з історією та культурним надбанням кримських татар, документи та фото, які є доказами злочинної окупації півострова, ексклюзивні свідчення українських і міжнародних політиків, експертів та журналістів, художні твори і статті з періодичних видань.

Спротив розпочався 26 лютого 2014 року і триває досі! Повернення Криму до України – це не тільки спільна мрія українців, а й запорука безпеки на планеті та відновлення віри в міжнародне право.

Крим – це Україна!

Запрошуємо до перегляду.