«Мистецтво бути здоровим» – виставка-порада

Щороку 7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров’я. Здоровий спосіб життя сьогодні – це вимога часу, а бути здоровим – це актуально, модно і престижно. Однак саме до нього ми часто ставимося легковажно. Стреси, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя – далеко не весь перелік того, чим людина його губить.

 

 

З цієї нагоди працівники відділу документів з гуманітарних та природничих наук Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка підготували книжкову виставку-пораду «Мистецтво бути здоровим», на якій представлено книги та статті із періодичних видань, що інформують користувачів з найпростіших і водночас життєво важливих питань: як правильно харчуватись, як проводити профілактику та лікування різних захворювань, які фізичні вправи потрібно робити, як зберегти свій психічний стан та багато іншого.

Виставка адресується всім, хто обирає здоровий спосіб життя. Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, і пам’ятайте, що Ваше здоров’я – у Ваших руках.

Запрошуємо до перегляду!