«Осіннє рандеву з Тамілою Чупак» – літературно-мистецька зустріч

30 вересня з нагоди відзначення Всеукраїнсього дня бібліотек у Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка відбулася літературно-мистецька зустріч «Осіннє рандеву з Тамілою Чупак».

Тамілу Чупак – поетку, прозаїкиню, композиторку, співачку, краєзнавицю, лавреатку низки музичних, літературних та краєзнавчих нагород, авторку поетичних, музичних збірок та краєзнавчих досліджень – представила ведуча заходу Світлана Сивак, завідувачка відділу документів з гуманітарних та природничих наук. Вона розповіла присутнім про шлях пані Таміли в музиці й літературі від маленької дівчинки до свідомої та пошанованої письменниці.

Студенти-філологи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького із захопленням слухали пані Тамілу, яка душевно оповідала про неймовірні моменти з біографії, про невипадкові збіги й деталі, які вплинули на її музичну, літературну та краєзнавчу діяльність, розповідала історії написання своїх творів, читала вірші, ділилася творчими планами на майбутнє.

Теплі слова на адресу письменниці звучали від Катерини Вербівської, знаної поетки та художниці. Вона є ілюстраторкою багатьох книг Таміли Чупак.

Зустріч пройшла в теплій, щирій, неймовірно емоційній атмосфері і не залишила байдужим жодного із присутніх. Душевності та ліричності події надали пісні у виконанні авторки. На завершення пані Таміла подарувала бібліотеці свої видання, які займуть гідне місце у фонді.