Працівники бібліотеки відвідали Черкаський геріатричний пансіонат

1 лютого 2024 року працівники Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка традиційно відвідали Черкаський геріатричний пансіонат. Але цього разу не обмежилися обміном літератури, а привезли гостя: на творчу зустріч зі слухачами Університету третього віку приїхав автор книги «Омріяне дитинство» Микола Гетьман із м. Кам’янки.

Разом із Миколою Карповичем підопічні закладу поринули у спогади про один із найсвітліших, найбезтурботніших періодів людського життя. Читали оповідання з його книги, яка побачила світ 2023 року, слухали твори, що вийшли з-під пера автора нещодавно. Звучала не лише проза, а й поетичні твори, написані Миколою Гетьманом в різні періоди життя.

Насамкінець гість подарував геріатричному пансіонату добірку книг зарубіжних та українських авторів, а також видання «Омріяне дитинство», яке його щиро попросили підписати. Тож у мешканців закладу буде можливість ближче познайомитися з героями оповідань і насолодитися читанням тихими зимовими вечорами.