Презентація книги для дітей у клубі зустрічей «БібліоГІСТЬ»

У клубі зустрічей «БібліоГІСТЬ» Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбулася презентація книги для дітей черкаської письменниці Анастасії Шульги «Зелений вовк». На зустріч з авторкою, яку підготували працівники відділу соціокультурної діяльності, реклами та PR, завітали учні 2-А класу Черкаської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів N 4.

Разом з головними героями казкової історії Івасем та дуже незвичайним вовком з хутром яскраво-зеленого кольору дітлахи поринули у вир захопливих пригод, дізналися, як творяться дива, навчалися дарувати радість, переконалися, що перемога – не завжди головне, головне – робити справжні добрі справи. Юні читайлики з захопленням розгадували цікаві загадки та головоломки, показали справжні знання, проявили кмітливість та ерудицію під час ігор, які підготувала для них письменниця.

Для юних гостей провели захопливу екскурсію бібліотекою, під час якої школярі ознайомилися з пізнавальними та цікавими книгами для їхнього віку з фонду відділу абонемента та переповнені вражень вийшли з книгосховища, де мали можливість помандрувати лабіринтами серед різноманітних видань.

Зустріч пройшла захопливо й атмосферно та залишила у школярів чудові враження про бібліотеку.

Щиро дякуємо пані Анастасії за подаровану книгу, яка навчить наших наймолодших читачів впоратися із різними життєвими ситуаціями, додасть впевненості, дозволить поринути у чарівний казковий світ та повірити у дива.