«Творчість Олександра Козинця» – зустріч з письменником

У складні часи випробувань всім нам недостає світла, добра, любові, уваги та турботи. Тож кожна творча зустріч – це теплота та щирість спілкування, радість від занурення у цілющі джерела друкованого слова. Саме такою теплою і щирою була зустріч 5 травня в Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка з поетом-прозаїком, автором мелодій та текстів пісень, хористом, кандидатом педагогічних наук Олександром Козинцем. Творчість молодого автора серед шанувальників літератури добре знана. У своєму творчому доробку має одинадцять видань. Він учасник різноманітних літературних фестивалів, інклюзивного проєкту «Почути», переможець багатьох літературних конкурсів, Стипендіат стипендії Президента України для творчої молоді (2022). Олександр має музичну освіту, грає на скрипці, пише і виконує власні пісні, співає у камерному хорі «Moravski», доцент національного університету імені Михайла Драгоманова, кандидат педагогічних наук, логопед.

 

 

Автор презентував свої збірки поезій «Дороги світла», «Мамо, твій син – літак», «Ластовиння», поетичну тетралогію «Pin-код: зима», «Обвітрена весна», «Скибочки літа», «Тричі осінь», роман «Картка Марії», в яких підіймаються теми добра і зла, життя і смерті, взаємного і нерозділеного кохання, тему війни та якнайшвидшої Перемоги та миру в Україні. Пан Олександр говорив про поезію, прозу, про участь у літературних проєктах, про любов до музики, про творчі плани та мрії, порадував гостей читанням своїх віршів.

Щиро вдячні пану Олександру за цікаву зустріч та подаровані книги. Бажаємо нашому гостю здоров’я, миру, творчого натхнення і нових літературних та музичних шедеврів. Радіємо, коли до бібліотеки приходять такі талановиті люди!

Окрема дяка Валентину Лазуренку, голові Черкаської обласної організації Національної спілки краєзнавців України за сприяння в проведенні зустрічі з молодим письменником.

Захід пройшов в теплій та затишній атмосфері.