У межах програми «Турбота та Взаємопідтримка» відбувся перший тренінг

У відділі документів іноземними мовами Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбувся перший тренінг у межах програми «Турбота та Взаємопідтримка» від Sesame Workshop, яка дає батькам унікальну можливість отримати практичні поради та навички щодо психологічного здоров’я дітей.

Перший тренінг минув у невимушеній, дружній атмосфері, учасники отримали цінні поради і здобули підтримку однодумців. Вони дізналися про способи розпізнавання ознак стресу в дітей, а також навчилися основ самодопомоги та піклування про власне ментальне здоров’я. «Було дуже корисно поспілкуватися з іншими батьками та спеціалістами. Я відчула, що не сама зі своїми турботами та питаннями», – поділилася враженнями одна з учасниць.

У Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка реалізація програми розрахована на кілька місяців. Учасники матимуть змогу поступово вдосконалювати свої навички та розширювати коло знайомств у спільноті, готовій підтримати їх у будь-який час. Нехай ваше родинне життя буде міцним та повним тепла!