«Від книги – до світла, до знань, до життя» – книжково-ілюстративна виставка

1 вересня в Україні відзначають День знань. Із нього починається дорога в майбутнє для кожного з нас.  Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими спогадами з нашого дитинства –  яскраві враження і нові переживання, нові надії і несподівані зустрічі.

Сьогодні війна росії проти України перекреслила багато важливих урочистостей і планів. Але, незважаючи на це, життя триває… День знань залишається святом викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів. Він якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Відділ документів з гуманітарних та природничих наук Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка долучився до відзначення свята книжково-ілюстративною виставкою «Від книги – до світла, до знань, до життя».

Якою має бути загальна освіта в сучасному демократичному суспільстві? Чи повинна вона відповідати винятково потребам ринку праці чи продовжувати прогресивні традиції загальноосвітньої школи? Які проблеми професійної підготовки майбутніх педагогічних працівників сьогодні найважливіші? На ці та багато інших запитань ви знайдете відповіді на сторінках представленої літератури. А ще дізнаєтесь про ефективні навчальні методики, альтернативну систему освіти, дистанційне навчання та багато іншого, що допоможе підготувати нове покоління до вимог сучасності.

Запрошуємо до перегляду виставки!