Зустріч з місіонерами міжнародної Організації Солідарності

У Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка 15 лютого був день корисних зустрічей. Позитивний тон зимовому ранку задали представниці TRIANGLE GENERATION HUMANITAIRE – психологиня Ольга Кісера та правниця Валентина Герасименко. Вони розповіли про міжнародну Організацію Солідарності, яка інтегрує допомогу в надзвичайних ситуаціях, зокрема надає психосоціальну та юридичну підтримку особам, які перебувають у складних життєвих обставинах. Після повномасштабного вторгнення російської федерації багато українців були змушені залишити власні домівки, пережили трагедії та втрати, залишилися без документів та засобів для існування. Тому така місія є потрібною та актуальною.

 

 

Сьогодні Ольга Кісера навчила учасників знімати стрес і провела заняття з релаксації. А її колега Валентина Герасименко проконсультувала, як відновити втрачені документи. Фахівчині відповіли на запитання, які виникли в аудиторії.

Представниці TRIANGLE GENERATION HUMANITAIRE планують щотижня проводити як індивідуальні, так і групові зустрічі для внутрішньо переміщених осіб. Тому запрошуємо всіх зацікавлених долучитися, щоб навчитися адаптуватися у кризових ситуаціях, підвищити стресостійкість, скористатися порадами юристів. Слідкуйте за нашими анонсами! Працівникам книгозбірні дуже сподобалося, переконані, що й ви розділите наш захват спілкування із професіоналами.

Друзі, приходьте до бібліотеки: цікаве спілкування, безліч корисної інформації, зцілення душі за допомогою книги, психотерапевтичних технік та вправ допоможуть вирватися з лабетів депресії, відчаю і розчарування.